Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi üyesi olarak Fransa’nın Strazburg kentinde bulunuyor.
Başkan Arı, üyesi olduğu konseyin 49. Genel Kurul toplantısına katılmak üzere Strazburg’a giderken, toplantıda bugün önemli bir konuşma yapması bekleniyor.
Daha önceki konsey toplantıları ve izleme komitesi çalışmalarında yaptığı konuşmalarla uluslararası alanda büyük takdir toplayan Rasim Arı’nın, bu toplantıda da Türkiye’nin çıkarları doğrultusunda ortak akıl temelinde bir konuşma gerçekleştirmesi öngörülüyor.
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Üyesi ve Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi (YBYK) Yerel Meclis Asil Üyesi olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hem ulusal hem de uluslararası platformlarda ortaya koyduğu vizyon ve çalışmalarıyla farkındalık yaratıyor.
Bugünkü Genel Kurul’da Rasim Arı’nın Ukrayna-Rusya ve Filistin-Gazze konularına değinmesi bekleniyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
