Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahallelerin ihtiyaçlarını tek tek karşılamaya devam ettiklerini belirterek, “Muhtarımızla birlikte Oruçreis Mahallesi’ndeki yol ve asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılması dileğiyle. Fen İşleri ekiplerimiz sadece büyük bulvarlar, ana caddeler ve yeni yolların açılışını yapmakla kalmayıp, mahalle aralarında ihtiyaç duyulan bölgelerde de yol yenileme çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.” dedi.

Çolakbayrakdar, Oruçreis Mahallesi’nde yürütülen en önemli çalışmanın kentsel dönüşüm projesi olduğunu vurgulayarak, “Diğer mahallelerimizde olduğu gibi burada da kentsel dönüşüm çalışmaları başarılı bir şekilde devam ediyor. Bu süreçte desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyor, emeği geçen tüm ekiplerimize şükranlarımı sunuyorum. Yapılan yol çalışması, kentsel dönüşümle birlikte mahallenin yenilenmesi ve dönüşümü açısından büyük önem taşıyor. İnşallah Oruçreis Mahallesi, kısa sürede yenilenmiş yüzüyle mahallemize ve Kayseri’mize yakışır şekilde hizmet vermeye devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

İnceleme sırasında Başkan Çolakbayrakdar ile sohbet eden Oruçreis Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eren ise yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yaptığınız çalışmaları görüyor ve takdir ediyoruz. Bu konuda size çok minnettarız.” dedi.