Milas Belediyesi, Boğaziçi Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Çok Amaçlı Sosyal Alan ve Pazar Yeri’nin açılışına gün sayıyor.
İlçenin popüler tatil bölgelerinden biri olan Boğaziçi’nde inşa edilen bu alan, peyzaj düzenlemelerinin bitirilmesinin ardından hizmete açılacak.
Yoğun çalışmalar tamamlandı
Toplam 910 m² alana sahip olan ve 800 m² kapalı alanı bulunan Çok Amaçlı Sosyal Alan ve Pazar Yeri, vatandaşların toplantı, düğün, nişan gibi etkinliklerinin yanı sıra pazar yeri olarak da kullanılabilecek.
Depo, gelin odası, yemek pişirme alanı ile kadın, erkek ve engelli tuvaletlerinin yer aldığı tesiste, çevreye taş duvar örüldü. Ayrıca, alanın çevresinde 2.500 m² parke kaplama çalışması yapıldı ve yollarda rodmiks işlemleri gerçekleştirildi.
Yol yapım ve parke kaplama çalışmaları devam ediyor
Boğaziçi Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, ekiplerle görüşerek son düzenlemeler hakkında talimatlar verdi. Başkan Topuz, mahallede süren yol yapım ve parke kaplama çalışmalarını da kontrol etti ve ekiplerden bilgi aldı.
Başkan Topuz: “Milas’ımıza hayırlı olsun”
İncelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Topuz, “Boğaziçi Mahallemize yakışan Çok Amaçlı Sosyal Alan ve Pazar Yeri’nin yapımını tamamladık. Peyzaj düzenlemeleriyle birlikte açılışını gerçekleştireceğiz. Bu alan, mahallemizin pazar yeri ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak. Boğaziçi sakinlerine ve Milas’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca mahallemizde devam eden yol yapım ve parke kaplama çalışmaları da hızla sürüyor” dedi.
Başkan Topuz’a ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Sezgin de eşlik etti.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
