Gömeç Belediyesi, ilçeye önemli bir yatırım daha kazandırdı. Yapılan çalışmalar sonucunda, Gömeç sınırları içinde bulunan akaryakıt istasyonunun tapusu resmi olarak belediyeye devredildi.
Tapu devrinin tamamlanmasının ardından açıklama yapan Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı, ilçenin geleceği için kararlı adımlar attıklarını vurgulayarak şunları söyledi:
“Gömeç halkı için, ilçemizin hakkı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akaryakıt istasyonunun tapusunun belediyemize geçmesiyle birlikte, bu alan tamamen halkımızın malı haline geldi. Gömeç’te her adımı ve her taşını halkımız için attığımız yatırımlarla yeni bir mülkü daha kazandırmış olduk. Yakın zamanda işletmesini de belediyemiz üstlenecek. Hayırlı ve uğurlu olsun Gömeç’im.”
Başkan Bağcı ayrıca, akaryakıt istasyonunun yanında Gömeç’e yakışacak modern bir otogar projesinin de kısa süre içinde hayata geçirileceğini duyurdu.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
