4 Haziran 2026 Perşembe
Güvenlik14 02 202612:521 dk okuma1 okunma

Iğdır'da 4 Milyon Liralık Kaçak Elektronik Sigara ve Telefon Operasyonu

Iğdır'da jandarma, 4 milyon lira değerinde 3 bin kaçak elektronik sigara ve 4 cep telefonu ele geçirdi. Üç şüpheli gözaltına alındı.

Iğdır'da 4 Milyon Liralık Kaçak Elektronik Sigara ve Telefon Operasyonu

Iğdır'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri 4 milyon lira olan 3 bin kaçak elektronik sigara ile 4 kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Jandarma Araması ve Ele Geçirilenler

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karakoyunlu ilçesinde bir araçta arama yaptı. Arama sonucunda B.Ç., C.K. ve Y.B. isimli şüphelilerin bulunduğu araçta, piyasa değeri 4 milyon lira olan 3 bin elektronik sigara ile 4 kaçak cep telefonu bulundu.

Şüpheliler Gözaltına Alındı

Operasyon kapsamında gözaltına alınan üç kişi, haklarındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Paylaş:
Serkan Demir

Serkan Demir

Haber Editörü

Deneyimli haber editörü ve yazar.