Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bursa temsilciliği yetkilileri ile tedavi süreçlerini tamamlayan çocukları makamında ağırladı.
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, LÖSEV Bursa İl Koordinatörü Aslı Metin Sakarya, Halkla İlişkiler Koordinatörü Meral Aydın Yıldırım, Sosyal Hizmetler Sorumlusu Fettah Ay, İl Koordinatörü Asistanı Serhat Güneş ve tedavi süreçlerini tamamlayan çocuklar, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı ziyaret etti.
İl Koordinatörü Aslı Metin Sakarya, LÖSEV’in lösemi ve kanserle mücadelede farkındalık yaratma çalışmalarını Başkan Aydın’a anlattı.
“Osmangazi Belediyesi Olarak Her Türlü Desteği Sağlıyoruz”
Başkan Erkan Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “LÖSEV çok anlamlı ve etkili çalışmalar yürütüyor. Birçok çocuğumuz sağlığına kavuşuyor. Hastalığa yakalanmayan çocuklarımızın sayısı artarken, yakalananların yanında LÖSEV her zaman destek oluyor. Biz de Osmangazi Belediyesi olarak elimizden gelen tüm imkanlarla yanlarındayız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
Ziyaret sırasında Başkan Aydın, çocuklarla yakından ilgilenerek tedavi sürecini tamamlayan ve kontrolleri devam eden çocuklara hediyeler verdi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
