Excalibur, oyun sektörüne yaptığı yatırımlar ve düzenlediği etkinliklerle liderliğini sürdürüyor. 27 Eylül tarihinde Cem Mithrain Karakoç’un Kick hesabı üzerinden canlı yayınlanacak olan “PUBG The Last Survivor” etkinliği, hem oyunculara hem de izleyicilere heyecan dolu anlar sunacak. Excalibur, ödüller, özel maçlar ve canlı yayın entegrasyonu ile espor heyecanını üst seviyeye çıkarmaya hazırlanıyor.
1v1 Turnuva ve Gösteri Maçıyla Rekabet Doruğa Çıkıyor
Canlı yayınlanacak turnuvada oyuncular 1v1 formatında karşı karşıya gelecek. Turnuvanın şampiyonu, Türkiye’nin en popüler oyuncularından Mithrain ile Bo5 formatında özel bir gösteri maçına çıkacak. Gösteri maçının ardından yayıncının yönlendirmesiyle kullanıcı trafiği Excalibur’un dijital platformlarına yönlendirilecek ve etkileşim ödüllerle desteklenecek.
100 Kişilik Özel Lobiyle İzleyiciler de Yarışacak
Etkinlik, izleyicilerin de deneyime dahil olmasını sağlıyor. Turnuva oyuncuları ve canlı yayın sohbetinden seçilen katılımcılar, 100 kişilik özel bir lobide buluşacak. Bu lobide son kalan oyuncu büyük ödülün sahibi olurken, izleyiciler rekabetin heyecanını yakından yaşayacak.
Sürpriz Ödüller İzleyicileri Bekliyor
Etkinlik boyunca izleyiciler, Excalibur’un web sitesi üzerinden sunulacak sürpriz hediyelerle karşılaşacak. Ayrıca 100 kişilik özel lobinin kazananı için özel bir ödül verilecek ve gösteri maçları sırasında farklı sürprizler izleyicilere sunulacak.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı