Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 2025 Aile Yılı'na özel hayata geçirilen projelerle ailelere ve evlenmek üzere olan çiftlere destek vermeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Sandıkçı, 2025 Aile Yılı boyunca Canik Belediyesi'ne evlenmek için başvuran 916 çiftin nikâh işlemlerinin tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirildiğini ifade etti. Ayrıca, nikâh dosya ücret desteğinin yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere mobilya ve ev eşyası yardımlarının da sürdüğünü vurguladı. "Canik'te çiftlerimizin nikâh işlemlerini ücretsiz yapıyoruz" dedi.

2025 Aile Yılı'nda Canik'ten Örnek Destekler

Başkan İbrahim Sandıkçı, 2025 Aile Yılı kapsamında ailelere yönelik birçok sosyal destek ve kültürel projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. "Canik'te aile içi iletişimi güçlendiren programlar düzenliyoruz. Aile kurmak isteyen çiftlerin nikâh işlemlerini ücretsiz yapıyoruz. Bugüne kadar 916 çiftimizin nikâh dosya ücretlerini karşıladık. Çiftlerimize mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İhtiyaç Sahibi Ailelere Önemli Yardımlar

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik ayni ve nakdi desteklerin hassasiyetle sürdüğünü aktaran Başkan Sandıkçı, "İlçemizdeki dar gelirli ve özel gereksinimli ailelerin ihtiyaçlarını düzenli takip ediyoruz. Mobilya ve ev eşyası yardımlarımız devam ediyor. Gönül belediyeciliği anlayışıyla kapı kapı, sokak sokak hemşehrilerimize ulaşıyoruz" dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı