Bursa Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 10 Ekim Cuma günü il genelinde gerçekleştirilecek elektronik, sabit ve seyir halindeki radar denetimlerinin saatleri ve yerlerini duyurdu.

Denetimlerin Bursa-Balıkesir, Bursa-Çanakkale, Bursa-Yalova, Bursa-Bozöyük ve Bursa-Yenişehir güzergahlarında 24 saat esasına göre çift yönlü olarak yapılacağı belirtildi. Ayrıca Bursa Otoyolu’nda seyir halindeki radar kontrollerinin devam ettiği vurgulandı. Yetkililer, hız ihlallerinin trafik kazalarının başlıca sebeplerinden biri olduğunu hatırlatarak sürücüleri trafik kurallarına uymaya davet etti.

Yeni uygulama kapsamında, denetim noktaları ve saatleri önceden sosyal medya üzerinden şeffaf şekilde paylaşılmaya devam ediyor.

10 Ekim Cuma günü Bursa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılacak radar denetimlerinin yerleri ve saatleri şu şekildedir:

Radar Denetim Noktaları 1

Radar Denetim Noktaları 2