19 Eylül Gaziler Günü kapsamında gaziler ve gazi yakınlarıyla bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, "Ülkemizde yaşayan herkes gazilerimize büyük bir minnet borçludur. Ülkemiz için canını ortaya koyan ve bedel ödeyen siz gazilerimizin fedakârlığını asla unutmayacağız" ifadelerini kullandı.
Gaziemir Belediyesi, bu anlamlı gün nedeniyle gaziler ve aileleri için kahvaltı programı düzenledi. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz, İlçe Emniyet Müdürü Nazmi Keçeci, belediye meclis üyeleri, gaziler ve yakınları katıldı.
Gazilerin kahramanlıklarının her zaman hatırlanması gerektiğini belirten Başkan Işık, "Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aynı unvanı taşıyor olmanız büyük bir gurur kaynağıdır. Belediye olarak her zaman yanınızda olmaya ve sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 19 Eylül Gaziler Gününüz kutlu olsun" dedi.
Programda konuşan Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz ise, "Sadece 19 Eylül’de değil, yılın her günü sizlerin hizmetindeyiz. Ülkemiz için savaş meydanlarında bedel ödeyen sizlere hizmet etmek bizim için onurdur. Bu özel günde bizleri bir araya getiren Başkanımız Ünal Işık’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı