Başkan Altay, Yunak'ta Kardelen Parkı'nın Açılışını Gerçekleştirdi ve Gençlerle Buluştu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yunak ilçesinde Kardelen Parkı’nın açılışını yaparak gençlerle bir araya geldi ve ilçeye yapılan yatırımları anlattı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yunak ilçesinde gençlerle buluşarak Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kardelen Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi. Başkan Altay, açılışta parkın sadece bir yeşil alan olmadığını, aynı zamanda Yunaklıların nefes alacağı, çocukların oynayacağı ve ailelerin huzur içinde vakit geçireceği bir yaşam alanı olduğunu vurguladı. “Mesafe uzak olabilir ama gönlümüz her zaman Yunak’la beraberdir. Bu nedenle her gelişimizde bir hizmetimizi açıyor, bir temel atma töreni yapıyoruz” dedi.
Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay da ilçeye yaptığı katkılardan dolayı Başkan Altay’a teşekkür ederek, “Sizinle bu dönemde daha heyecanlı ve gururluyuz. Cumhurbaşkanımızın vizyonunda gerçek belediyeciliği Konya’ya kattığınız değerlerle gösteriyorsunuz. Bundan sonra da halkımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Altay, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Konya’yı ilçeleriyle birlikte kalkındırmak ve eksiklikleri gidermek için verdikleri sözün arkasında olduklarını, ilçelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.
Yaklaşık 1.250 metrekarelik alanda hayata geçirilen Kardelen Parkı’nda kafeterya ve kapsamlı peyzaj düzenlemelerinin tamamlandığını söyleyen Altay, yatırım tutarının arsa bedeli dahil 14 milyon 700 bin lira olduğunu ve projenin hayırlı olmasını diledi.
Başkan Altay, Kardelen Parkı gibi Yunak’a onlarca eser kazandırdıklarını, 2018’den bu yana ilçeye güncel bedelle toplam 1 milyar 200 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade etti.
Gençlik hizmetlerine de önem verdiklerini belirten Altay, “Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Nerede olurlarsa olsunlar iyi yetişmeleri için her zaman yanlarında olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.
Konuşmasının sonunda, “Uzaklık ve yakınlık izafidir. Mesafe uzak olabilir ama gönlümüz her zaman Yunak’la beraberdir. Bu yüzden her gelişimizde bir hizmetimizi açıyor, bir temel atma töreni yapıyoruz. Subhan Başkanımız ve ilçe yöneticilerimizle istişare ederek Yunak’a önemli hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Kardelen Parkı dualarla açıldı. Programa Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu, AK Parti Yunak İlçe Başkanı Mustafa Aktaş, MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Park açılışının ardından Başkan Altay, Yunaklı gençlerle sohbet etti, Yunak Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Subhan Günaltay ile bir araya geldi ve ilçe esnafına hayırlı işler diledi.
YORUMLAR
