Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 52 yıldır A Milli Takım’ın peşinden ayrılmayan 87 yaşındaki Milli Amigo Birol Ertan’ı, Kocaeli Stadyumu’nda oynanan Türkiye-Gürcistan 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında misafir ederek anlamlı bir destek sundu.
AMİGO BİROL KOCAELİ’DE AĞIRLANDI
“Amigo Birol” olarak tanınan Birol Ertan, 87 yaşında olmasına rağmen 52 yıldır Milli Takım’ın en sadık taraftarlarından biri olarak biliniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ertan’ı Kocaeli Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmayı yerinde izleyebilmesi için özel olarak ağırladı. Zabıta Dairesi Başkanlığı personelleri eşliğinde konaklaması için Seka Park Otel’e yerleştirilen Birol Amca, burada maç öncesi dinlenme imkânı buldu.
BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR ETTİ
Maçtan bir gün önce Kocaeli’ye gelen Birol Ertan, Büyükşehir Belediyesi’nin samimi ve içten misafirperverliğiyle karşılandı. Maç günü zabıta ekipleri tarafından otelden alınarak güvenli bir şekilde stadyuma ulaştırıldı. Bu özel ilgi sayesinde Birol Amca, 52 yıldır olduğu gibi yine A Milli Takım’ın yanında yer aldı. Kocaeli’de kendisine gösterilen sıcak ilgi karşısında memnuniyetini dile getiren Amigo Birol, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı