Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt, Katar ve Umman’a Resmi Ziyaret Gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21-23 Ekim 2025 tarihlerinde Kuveyt, Katar ve Umman’ı resmi ziyaret ederek ikili ilişkileri güçlendirecek.

GÜNCEL - 20-10-2025 12:32

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21-23 Ekim 2025 tarihleri arasında resmi davetler kapsamında Kuveyt, Katar ve Umman’ı ziyaret edecek.

Ziyaretler sırasında Türkiye ile bu ülkeler arasındaki ikili ilişkiler kapsamlı şekilde ele alınacak ve mevcut iş birliğinin daha da geliştirilmesi için adımlar atılacak.

Erdoğan’ın temaslarında, bölgesel gelişmeler ve uluslararası konular üzerinde görüş alışverişinde bulunulması planlanıyor. Ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda iş birliğini artıracak konuların da gündeme gelmesi bekleniyor.

Ayrıca, ziyaretler kapsamında Türkiye ile Kuveyt, Katar ve Umman arasında ilişkilerin sağlamlaştırılması amacıyla çeşitli anlaşmaların imzalanması hedefleniyor.

Günün Diğer Haberleri