Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli’de Gürcistan Cumhurbaşkanı Kavelaşvili ile Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Stadı’nda Türkiye ile Gürcistan arasında oynanan maç öncesinde Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikheil Kavelaşvili ile görüşme gerçekleştirdi.

GÜNCEL - 15-10-2025 02:28

Kocaeli Stadyumu’nda düzenlenen 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu maçından önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikheil Kavelaşvili ile bir araya geldi. Bu görüşme, iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Erdoğan ve Kavelaşvili’nin buluşması, maçın coşkulu atmosferi içinde gerçekleşti ve samimi bir ortamda geçti.

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, görüşmede Türkiye-Gürcistan ilişkilerinin yanı sıra bölgesel ve uluslararası meselelerin de ele alındığı ifade edildi.

Günün Diğer Haberleri