Dünyaca tanınan DJ Burak Yeter, Kapadokya'nın büyüleyici ortamında olağanüstü bir konser verdi. Festival alanında sahneye adeta uzaydan inmiş gibi görkemli bir giriş yaparak, performansıyla yerli ve yabancı binlerce turiste unutulmaz bir gece yaşattı.
Göreme etkinlik alanında Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüz binlerce Burak Yeter hayranı sabaha kadar süren konser boyunca coşkuyla eğlendi. Göreme, böylece şimdiye kadarki en kalabalık günlerinden birini deneyimledi.
5 metrelik astronot heykelinin yer aldığı 360 derecelik sahnede Burak Yeter, müzikseverlere unutulmaz bir ziyafet sundu. Yerli ve yabancı parçalarla dolu repertuarıyla coşkulu bir gece yaşatan sanatçı, daha önce İspanya'dan özel tasarımlı bir kapsülle stratosfer tabakasında 55 fit yükseklikte yaklaşık bir saatlik müzik performansı sergilemişti.