Başkan Büyükakın’a Mola Park’tan Teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit’in yeni yaşam alanı Mola Park’ta esnaf ve vatandaşların teşekkürlerini aldı.

GÜNCEL - 16-09-2025 16:20

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, eski Vergi Dairesi binasının yerine inşa edilen ve kısa sürede İzmit’in yeni yaşam alanı haline gelen Mola Park’ta kısa bir mola verdi. Esnaf, ticari hareketlilikten; vatandaşlar ise keyifli vakit geçirebilecekleri bu meydan projesinden dolayı Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.

İZMİT’İN MERKEZİNE YAKIŞAN BİR MEYDAN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Vergi Dairesi’nin yerine yapılan Mola Park, Tarihi Sörler Okulu’nu gün yüzüne çıkarırken, İzmitlilere nefes alabilecekleri bir meydan sundu. Antikkapı markası Halka Kafe ve Sekapark A.Ş.’nin Ormanya Ürünleri Satış Ofisi hizmete açıldı, KS Store da burada satış ofisi açtı. Amfi, dinlenme ve çocuk oyun alanları ise bölgeye ayrı bir canlılık getirdi. Bölge esnafı ve vatandaşlar, alanın meydan olarak düzenlenmesinden büyük memnuniyet duyuyor.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN MOLA PARK’TA VATANDAŞLA BULUŞTU

Başkan Büyükakın, kısa sürede halkın uğrak noktası haline gelen Mola Park’ta incelemelerde bulunup vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf, meydanın ticari hareketliliği artırdığını belirtirken, vatandaşlar da çarşının merkezinde böyle bir dinlenme alanının bulunmasının önemine dikkat çekti. "Hem alışverişimizi yapıyoruz hem de burada nefes alıyoruz" diyen vatandaşlar, projeden dolayı Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.

VATANDAŞ MUTLULUĞU ÖNCELİĞİMİZ

Başkan Büyükakın, vatandaşların mutluluğunun en büyük amaçları olduğunu ifade etti. "Burası Cumhuriyet Bulvarı’nın devamı olarak planlandı ve insanlara hizmet edecek bir mekan haline getirildi. Hizmet etmek ve vatandaşın mutluluğunu görmek tüm gayemiz. Meydanın bölgeye hareketlilik getirmesi, esnaf ve vatandaşların memnuniyeti bizim için en güzel hizmet" dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Günün Diğer Haberleri